За партньорство
Ако НЕ сте собственик или заместник собственик на сайта, който ще въведете във формуляра - не попълвайте този формуляр.
Доказателствата да бъдат качени, като снимка към някой сайт за снимки, който доказва, че сте тази длъжност която сте избрали. Повече доказателства - по-добре за вас.
При избиране на "Рекламация във всички места, които разполагаме в сайта" в допълнителна информация изпратете, като снимки местата за тези рекламация, ако изберете "Рекламация и даряване на определена сума или продукти" при допълнителна информация изпратете, като снимки местата за тези рекламация и сумата или продуктите, които искате да ни дадете.
Всеки може да стане наш партньор стига да има желанието, правото и възможността да ни помогне !
Единствените условия са нашите приятели и партньори да рекламират нашият сайт и нашите услуги в техните собствени проекти, като например - собствен сайт, собствени страници и/или профили в социалните мрежи.
Също така проекти, които съдържат накърняването на нечие достойнство, насилие, 18+ сайтове и други - ЩЕ БЪДАТ ИГНОРИРАНИ !
След успешно спазване на тези условия - ние ще рекламираме вашето уникално име, лого и/или адрес в нашият сайт.

Така наречените добри приятели и партньори ще ги намерите в началната страница или в долната част на сайта(партньорски блок).
Нашите приятели и партньори получават безплатно 3 месеца рекламиране в рекламният блок в долната част на сайта и 15 Кредит точки месечно до прекратяване на договора.

НО въпреки това, първо попълнете долния формуляр ! След одобрение, ще се свържем с вас !

Вашето име *:
Вашата е-поща *:
Тел.номер *:
Относно *:
Адрес на сайта *:
Вашата длъжност в този сайт *:
Доказателства *:
Какъв вид партньорство ще направите *:
Допълнителна информация *:
Код за сигурност *:

Съобщение от Администрацията
За да използвате сайтът ни до максимално ниво и да имате повече достъп, трябва да имате регистрация. Също така имате големи предимства, след като разполагате с профил и сте влезнали с този профил.
Регистрация | Влезте в профила си

Deni's Photography - Всички права запазени. Копирането на материали е строго забранено. Хостнат от uCoz. Дизайн от: VProjects, Кодирано от: VProjects.
ОТКАЗВАНЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО