• Тел. номер: +359988889643
 • Свържете се с нас
 • Понеделник-Събота: 10:00 - 18:00 (Неделя и празници: Почивен ден)
Важно: За по-добра видимост и улесненост - използвайте компютър, лаптоп или таблет. Също така можете да завъртите хоризонтално вашето устройство !
Начало Условия за ползване
Уважаеми посетители на нашият сайт, Вие имате ограничени възможности в нашият сайт, за да получите пълен достъп напр. до нашето портфолио, трябва да имате собствена регистрация и да сте влезли във вашият профил, ще получите също така други достъпи до различно екстри и функции, които може да са Ви в необходимост. За да се регистрирате натиснете тук, за да влезнете в собственият си профил тук. Извиняваме се за причиненото безпокойство.

Условия за ползване

Тези условия са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. При неспазването им, ще получите нужното наказание. Също така някой условия включват важна информация заедно с тях.
УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
(обновено последно на 14.07.2020)


Този уебсайт се управлява от Екипът му. В целия сайт термините „НИЕ", „НАС" и „НАШИТЕ" се отнасят за Deni's Photography / Deni's Photography - Екип. Deni's Photography предлага този уебсайт, включително цялата информация, функции, инструменти и услуги, достъпни от този сайт за Вас, потребителите, при условие, че приемате всички условия, политики и правила, посочени тук в същата страница. 

Като използвате нашият сайт и/или пуснете заявка от наша „Услуга", Вие се ангажирате със съответната „Услуга" и се съгласявате със следните условия („Условия за ползване", „Условия", „Правила"), които са посочени тук в същата страница.
Всички потребители на сайта, включително и Екипът на уебсайта и партньори са задължително ангажирани да следват стриктно тези „Условия за ползване". При нарушение „НИЕ" си запазваме правото да отнемем достъпът на нарушителите за неопределено време.

Моля, прочетете внимателно тези „Условия за ползване", преди да влезете или използвате нашия уебсайт. Чрез достъпа или използването на която и да е част от сайта, Вие се съгласявате да бъдете обвързани и ангажирани с тези „Условия за ползване". Ако не сте съгласни с всички условия на това споразумение, тогава моля не използвайте по никакъв начин нашият уебсайт или без да използвате каквито и да било услуги.

Всички нови функции, инструменти или услуги, добавени в нашият уебсайт, също са предмет на „Условия за ползване". Можете да прегледате най-актуалната версия на „Условия за ползване" по всяко време на тази страница. Ние си запазваме правото да актуализираме, променяме или заменяме всяка част от настоящите „Условия за ползване", като публикуваме актуализации и/или промени на нашия уебсайт, но не сме задължени да публикуваме актуализациите - ваша е отговорността периодично да проверявате тази страница за промени. Продължаващото Ви използване или достъп до уебсайта след публикуването на всички промени представлява приемане на тези промени и всички условия и правила.

РАЗДЕЛ 1 - УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТА

1.1. Задължително е да се спазват всички условия за ползване
1.2. Задължително е да се пише на нашият език, КИРИЛИЦА. Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ". Изключения се правят за никове/псевдоними и специални наименувания
1.3. Забраняват се обидите или някакъв опит за накърняването на достойнството на наш потребител или колега от Екипа
1.4. Забраняват се всякакви опити на заплахи към наш потребител или колега от Екипа
1.5. Забраняват се всякакви порнографски снимки, видеа и друго съдържание със сексуален характер
1.6. Забраняват се рекламирането или поставяне на линк към друг сайт, освен ако не е източник на някой урок или статия
1.7. Забраняват се опитите на нарушаването на всички приложими местни, държавни и международни закони, докато използвате услугите ни или сайта и форума. Всяко съдържание или дейност, които включват, насърчават, предлагат или склоняват към извършване на незаконна дейност, са забранени.
1.8. Забраняват се опитите за злоупотреба със самоличност. Съдържание или дейност, целящи да злоупотребят със самоличността на лице или организация, са забранени. Всеки опит неправомерно да се представите за представител на Deni's Photography е нарушение с нулева толерантност и се наказва с незабавно деактивиране за неопределен период от време.
1.9. Забраняват се опитите на спам, скам и друго злонамерено поведение. Всяко поведение или дейност, които пречат на, нарушават или по някакъв начин увреждат целостта на услугите на Deni's Photography или на практическата работа на други потребители, са забранени. Такива дейности включват:
 •     Публикуване на многобройни повтарящи се и нежелани съобщения или сигнали за потребители ;
 •     Разпространяване на неодобрени реклами ;
 •     Фишинг (опити за придобиване на чувствителна информация) ;
 •     Измама ;
 •     Разпространяване на зловреден софтуер или вируси ;
 •     Подаване на невярна информация (например лъжа за някой от потребителните ни или колега от екипа, публикуване на подвеждащи данни и информации) ;
 •     Фалшифициране (например на написан от вас урок да сте го копирали от някъде и да кажете, че е ваше, а всъщност не е) ;
 •     Продажба или споделяне на потребителски профили ;
 •     Препродаване на услуги и функции на Deni's Photography.

1.10. Допълнителни условия/правила за фирума:
 • Писането на кирилица е задължително
 • Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ". Изключения се правят за никове и специални наименувания ;
 • Заглавието Ви при създаване на тема трябва да е точно и ясно. Заглавия от рода на "Помощ" "Предложение" "Проблем" и т.н , НЕ се толерират ;
 • Темата, която пускате трябва да бъде в правилният раздел ;
 • Преди да пуснете дадена тема, проверете в търсачката във форума дали вече няма подобна.

РАЗДЕЛ 2 - АВТОРСКИ ПРАВИЛА

2.1. Задължително е при копирането на чужда информация или файл и слагането в нашият сайт да посочвате адрес на източника. Насърчаваме създателите да преценяват доколко съдържанието им спазва приложимите закони за авторско право, включително почтено използване, и при нужда да нанесат корекции, за да са сигурни, че всички съответни права са спазени, преди да споделят съдържанието си в Deni's Photography. Също имайте предвид, че Deni's Photography прилага политиката за многократните нарушители – няколко нарушения на профила Ви, свързани с авторски права, ще доведе до окончателно деактивиране на профила.
2.2. Забранява се фалшифицирането на чужда информация или файл от друг източник и слагането в нашият сайт под ваше име.
2.3. Забранява се ползването на нашето уникално лого, име и сайт, без нашето съгласие.
2.4. Забранява се използването на каквото и да е качено от наша страна, без нашето съгласие.
2.5. ЗАБРАНЯВА СЕ НАПЪЛНО ОПИТЪТ ОТ ВАША СТРАНА ЗА ПРОДАВАНЕТО НА НАШИ МАТЕРИАЛИ, ЗА КАКВИТО И ДА Е ЦЕЛИ.
2.6. Дизайнът на сайта е уникален и е разработен за сайта DENIPHOTOGRAPHY.USITE.PRO и DENIPHOTOGRAPHY.EU и е частна собственост. Всяко копиране на елементите на сайта, като самият шаблон е строго забранено. Разкритите нарушения ще бъдат строго наказани.

При нарушение на нашето авторско право, ще търсим своите права !
При нарушение на авторски права ваши или наши, моля, натиснете тук.

РАЗДЕЛ 3 - УСЛОВИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКА РЕГИСТРАЦИЯ/ПРОФИЛ

3.1. Забраняват всякакви опити на фалшифициране на профили (например профил с името на наш колега и да се представяте като този човек).
3.2. Забраняват се всякакви подписи, имена, аватари и т.н. чиито съдържание е със сексуален характер(порнографски снимки, видеа, сайтове и т.н.).
3.4. Забраняват се всякакви подписи, имена, аватари и т.н. които имат имена на сайтове и адреси към тях, освен ако не са упълномощени за това от Собствениците на сайта ни.
3.5. Забраняват се всякакви подписи, имена, аватари и т.н. които съдържат обидни думи или някакъв опит за накърняването на достойнството на наш потребител или колега от екипа.
3.6. Забраняват се използването на мулти регистрации (повече от 1 регистрация не е желателно да имате).
3.7. Забраняват се опитите на спам, скам и друго злонамерено поведение.
3.8. Забраняват се всякакви обидни думи или/и псувни, като име на профил, подпис, аватар или каквото и да било в профила Ви.

**Аватари се използват с резолюция 150х150

РАЗДЕЛ 4 - УСЛОВИЯ ЗА ПАРТНЬОРСТВО И РЕКЛАМЦИЯ

4.1. Ангажиращи условия за партньорите:
4.1.1. Както партньорите, така и "НИЕ" трябва да спазваме това което сме се споразумели чрез изпратения формуляр и допълнително споразумение, ако има такова. При споразумение се запазват електронно документите.
4.1.2. Собствениците и/или заместник-собствениците, на така наречените проекти, имат само и единствено това право да искат партньорство с и от нас.
4.1.3. Спазването на допълнителните условия в страницата "за партньорство" са задължителни и препоръчителни. При изпращането на попълнен формуляр, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване !
4.1.4. Партньорство важи до прекратяването на "договора" !

4.2. Ангажиращи условия за рекламация:
4.2.1. Собствениците и/или заместник-собствениците, на така наречените проекти, имат само и единствено това право да искат рекламация от нас.
4.2.2. Спазването на допълнителните условия в страницата "за рекламация" са задължителни и препоръчителни. При изпращането на попълнен формуляр, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване !
4.2.3. Рекламацията важи до приключването на закупените дни, месеци и дори година/години !

4.3. Ангажиращи условия за партньорство и рекламациите:
4.3.1. Може само и единствено да желаете "приятели и партньори" и "рекламация", ако вашият сайт, страница, блог, фирма или подобни проекти, НЕ накърнява нечие достойнство, не присъства насилие, 18+ сайтове и други против нашите условия за ползване.

РАЗДЕЛ 5 - ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

5.0.1. Събиране на информация
- Ние събираме информация от Вас, когато се регистрирате в нашият сайт, изпращате онлайн заявка от нашите услуги, правите покупка, включвате се в конкурс и/или се отписвате. Събраната информация включва вашето име, електронен адрес, телефонен номер и друга допълнителна информация.

5.0.2. Използване на информацията
Всяка информация, която събираме от вас може да бъде използвана да:

- Да направим резервация/заявка и да я потвърдим ;
- Изпращане на персонални рекламни съобщения;
- Изготвяне и изпращане на сметка за услугите, които сте поръчали, обикновено това става чрез изпратено писмо към вашата електронна поща, което съдържа името на услугата, която сте заявили, че искате, включително общата цена и други;
- Да подобрим нашият уеб сайт;
- Да подобрим потребителската услуга и нуждите Ви от поддръжка;
- Да се свържем с вас чрез електронна поща или телефон;
- Да проведем конкурс, промоция или проучване.

5.0.3. Поверителност при извършване на електронна търговия
- Ние сме единствените собственици на информацията събирана през този сайт. Личната Ви идентификационна информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на която и да е друга компания или сайт, по каквато и да е причина, без вашето изрично съгласие, освен в обичайните случаи, когато е нужно да се изпълни заявка.

5.0.4. Разкриване пред трети страни
- Ние не продаваме, търгуваме или по друг начин трансферираме вашата лична идентификационна информация към външни страни. Това не включва доверени трети страни, които ни помагат в оперирането на нашият уеб сайт или ръководят нашият "бизнес", при условие, че страните са съгласни да пазят тази информация в пълна конфиденциалност.

Ние вярваме, че е необходимо да се споделя информация, в случаите, в които е трябва да се извърши разследване, да се предотврати или да се вземат мерки срещу незаконни действия, при предполагаеми опити за измама, ситуации, включващи потенциална заплаха за физическата безопасност на което и да е лице, при нарушаване на нашите условия за ползване или в случаите, когато информацията е изискуема от закона.

5.0.5. Защита на информацията
- Ние въвеждаме различни защитни мерки, за да бъде вашата лична информация защитена. Повечето информации, които съхраняваме в нашите архиви са до 3 месеца.
След 3 месеца оставаме само следната информация след извършена заявка и поръчка:

- Име и фамилия, електронна поща, услугата която последно е използвана, цената и дали е платено ( при евентуални бъдещи поръчки ).
5.0.6. Съгласие
- Като използвате нашият сайт, Вие се съгласявате с нашата политика на поверителност и всички условия за ползване.

5.0.7. Оттегляне на съгласие
- Ако, в който и да е момент, решите, че искате да оттеглите съгласието си за защита на личните данни, искате да бъде блокиран вашият профил ( по ваш избор ) и цялата информация, която съхраняваме за вас да бъде изтрита, моля да ни изпратите съобщение на е-майл: deniphotography.team@gmail.com или използвайте функцията "Право на деактивиране" от "упражни своите права върху сайта".

Ако искате да упражните своите права върху сайта, натиснете тук.

РАЗДЕЛ 6 - Плащания

6.0.1. Нашите услуги могат да се заплатят след или преди успешна поръчка, това зависи от клиента...чрез следните избори ( VISA, MasterCard, PayPal или наложен платеж(на ръка) )
*Важно: Заплащането за услугата, която сте поръчали, става едва когато сте получили материалите или единствено и само при желание от ваша страна да заплатите преди започване на фотосесията.
НЕ поемаме задължението да върнем парите Ви, при грешка или НЕ задоволяване на вашите очаквания. Нашето портфолио е вид визуализация как и по какъв начин и с какво качество снимаме. При поръчка, би трябвало да имате някаква на представа и какви очаквания ще получите след успешна и заплатена поръчка.
Имайте на предвид, че може да изисквате резултати при фотосесията и също така когато обработваме снимките Ви.
Плащането чрез VISA, MasterCard или PayPal са вариант при нужда, ако нямате под ръка пари, за да заплатите, но при заплащане с такива варианти става пред нас и с доказателство.

РАЗДЕЛ 7 - Електронни пощи за контакт с "НАС"

7.0.1. Нашите електронни пощи ги има на няколко места в нашият уебсайт, като напр. в страницата "за сайта" там ще намерите същите е-пощи, които са посочени тук в същата страница:

E-пощи: deniphotography.team@gmail.com
 • admin@deniphotography.eu
  (Deni's Photography - Администрация)
 • support@deniphotography.eu
  (Център за административно обслужване на клиенти)
 • business@deniphotography.eu
  (Център за обслужване за бизнес и продажби)
 • partnerships@deniphotography.eu
  (Център за обслужване за партньорства и приятели)