• Тел. номер: +359988889643
 • Свържете се с нас
 • Понеделник-Събота: 10:00 - 18:00 (Неделя и празници: Почивен ден)
Важно: За по-добра видимост и улесненост - използвайте компютър, лаптоп или таблет. Също така можете да завъртите хоризонтално вашето устройство !
Начало Условия за ползване
Уважаеми приятели и клиенти, във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложено от разпространението на COVID-19, Deni's Photography спира всички услуги до прекратяването на карантината. Научете повече тук.

Условия за ползване

Тези условия са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. При неспазването им, ще получите нужното наказание.

Общи условия за ползване


Мисията на Deni's Photography е да бъде част от най-добрите сайтове, които предлагат фотографски услуги. За да постигнем тази цел, молим всички потребители да се държат по начин, който допринася за поддържането на доброжелателна и позитивна атмосфера за глобалната ни общност, по възможност и да използват нашите платени услуги.

За да защитим общността си и услугите си, в качеството си на сайт, който предлага различни услуги, ние от Deni's Photography си запазваме правото по всяко време да деактивираме профили, чиито постъпки смятаме за неприлични или вредни. Можете да обжалвате деактивирането, но ние не сме длъжни да предоставим причина за решението си.

При първо и второ нарушение на някой дребни, но важни правила, нарушителят ще бъде деактивиран за минимум 24часа. При по-сериозни нарушения, времето в което нарушителят ще бъде деактивиран, е неопределено.

Тези условия са задължителни да се спазват и важат за ВСИЧКИТЕ ни потребителите и всички дейности, извършвани чрез услугите ни. Нарушаването на условията може да доведе до деактивирането на профила Ви и спиране на достъпа до услугите ни, както и до премахване на цялото свързано съдържание създадено от нарушителят.

Политика за поверителност и защита на личните данни


0.1. Събиране на информация
- Ние събираме информация от Вас, когато се регистрирате в нашият сайт, изпращате онлайн заявка от нашите услуги, правите покупка, включвате се в конкурс и/или се отписвате. Събраната информация включва вашето име, електронен адрес, телефонен номер и друга допълнителна информация.
0.2. Използване на информацията
Всяка информация, която събираме от вас може да бъде използвана да:

- Да направим резервация/заявка и да я потвърдим ; 
- Изпращане на персонални рекламни съобщения;
- Изготвяне и изпращане на сметка за услугите, които сте поръчали, обикновено това става чрез изпратено писмо към вашата електронна поща, което съдържа името на услугата, която сте заявили, че искате, включително общата цена и други; 
- Да подобрим нашият уеб сайт; 
- Да подобрим потребителската услуга и нуждите Ви от поддръжка; 
- Да се свържем с вас чрез електронна поща или телефон; 
- Да проведем конкурс, промоция или проучване.

0.3. Поверителност при извършване на електронна търговия
- Ние сме единствените собственици на информацията събирана през този сайт. Личната Ви идентификационна информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на която и да е друга компания или сайт, по каквато и да е причина, без вашето изрично съгласие, освен в обичайните случаи, когато е нужно да се изпълни заявка.

0.4. Разкриване пред трети страни
- Ние не продаваме, търгуваме или по друг начин трансферираме вашата лична идентификационна информация към външни страни. Това не включва доверени трети страни, които ни помагат в оперирането на нашият уеб сайт или ръководят нашият "бизнес", при условие, че страните са съгласни да пазят тази информация в пълна конфиденциалност. 

Ние вярваме, че е необходимо да се споделя информация, в случаите, в които е трябва да се извърши разследване, да се предотврати или да се вземат мерки срещу незаконни действия, при предполагаеми опити за измама, ситуации, включващи потенциална заплаха за физическата безопасност на което и да е лице, при нарушаване на нашите условия за ползване или в случаите, когато информацията е изискуема от закона.
0.5. Защита на информацията
- Ние въвеждаме различни защитни мерки, за да бъде вашата лична информация защитена. Повечето информации, които съхраняваме в нашите архиви са до 3 месеца.
След 3 месеца оставаме само следната информация след извършена заявка и поръчка:

- Име и фамилия, електронна поща, услугата която последно е използвана, цената и дали е платено ( при евентуални бъдещи поръчки ).
0.6. Съгласие 
- Като използвате нашият сайт, Вие се съгласявате с нашата политика на поверителност и всички условия за ползване.
0.7. Оттегляне на съгласие 
- Ако, в който и да е момент, решите, че искате да оттеглите съгласието си за защита на личните данни, искате да бъде блокиран вашият профил ( по ваш избор ) и цялата информация, която съхраняваме за вас да бъде изтрита, моля да ни изпратите съобщение на е-майл: deniphotography.team@gmail.com или използвайте функцията "Право на деактивиране" от "упражни своите права върху сайта".

Ако искате да упражните своите права върху сайта, натиснете тук.

1. Условия за ползване на сайта и форума


1.1. Задължително е да се спазват всички условия за ползване.
1.2. Задължително е да се пише на нашият език, КИРИЛИЦА. Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ". Изключения се правят за никове и специални наименувания.
1.3. Забраняват се обидите или някакъв опит за накърняването на достойнството на наш потребител или колега от екипа.
1.4. Забраняват се всякакви опити на заплахи към наш потребител или колега от екипа.
1.5. Забраняват се всякакви порнографски снимки, видеа и друго съдържание със сексуален характер.
1.6. Забраняват се рекламирането или поставяне на линк към друг сайт, освен ако не е източник на някой урок.
1.7. Забраняват се опитите на нарушаването на всички приложими местни, държавни и международни закони, докато използвате услугите ни или сайта и форума. Всяко съдържание или дейност, които включват, насърчават, предлагат или склоняват към извършване на незаконна дейност, са забранени.
1.8. Забраняват се опитите за злоупотреба със самоличност. Съдържание или дейност, целящи да злоупотребят със самоличността на лице или организация, са забранени. Всеки опит неправомерно да се представите за представител на Deni's Photography е нарушение с нулева толерантност и се наказва с незабавно деактивиране за неопределен период от време.
1.9. Забраняват се опитите на спам, скам и друго злонамерено поведение. Всяко поведение или дейност, които пречат на, нарушават или по някакъв начин увреждат целостта на услугите на Deni's Photography или на практическата работа на други потребители или устройства, са забранени. Такива дейности включват:

 • Публикуване на многобройни повтарящи се и нежелани съобщения или сигнали за потребители ;
 • Разпространяване на неодобрени реклами ;
 • Фишинг (опити за придобиване на чувствителна информация) ;
 • Измама ;
 • Разпространяване на зловреден софтуер или вируси ;
 • Подаване на невярна информация (например лъжа за някой от потребителните ни или колега от екипа, публикуване на подвеждащи метаданни) ;
 • Фалшифициране (например на написан от вас урок да сте го копирали от някъде и да кажете, че е ваше, а всъщност не е) ;
 • Продажба или споделяне на потребителски профили ;
 • Препродаване на услуги и функции на Deni's Photography (например длъжност на Модератор в нашият сайт).

1.10. Допълнителни условия/правила за фирума:

 • Писането на кирилица е задължително
  Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ". Изключения се правят за никове и специални наименувания ;
 • Заглавието Ви при създаване на тема трябва да е точно и ясно. Заглавия от рода на "Помощ" "Предложение" "Проблем" и т.н , НЕ се толерират ;
 • Темата, която пускате трябва да бъде в правилният раздел ;
 • Преди да пуснете дадена тема, проверете в търсачката във форума дали вече няма подобна.

2. Авторски права


*ПРИ НАРУШЕНИЕ НА АВТОРСКИ ПРАВА НИЕ СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ДА ПРЕМАХВАМЕ ЦЯЛАТА КАЧЕНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ НАРУШИТЕЛЯ ИЛИ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩОТО КОЕТО Е ФАЛШИФИЦИРАНО И ДА ПОНЕСЕ СВОЕТО НАКАЗАНИЕ СЪОТВЕТНИЯТ НАРУШИТЕЛ. ПРИ НАРУШЕНИЕ НА АВТОРСКО ПРАВО СИГНАЛИЗИРАЙТЕ НА "Сигнал за нарушение на авторски права".

2.1. Задължително е при копирането на чужда информация или файл и слагането в нашият сайт да посочвате адрес на източника. Насърчаваме създателите да преценяват доколко съдържанието им спазва приложимите закони за авторско право, включително почтено използване, и при нужда да нанесат корекции, за да са сигурни, че всички съответни права са спазени, преди да споделят съдържанието си в Deni's Photography. Също имайте предвид, че Deni's Photography прилага политиката за многократните нарушители – няколко нарушения на профила ви, свързани с авторски права, ще доведе до окончателно деактивиране на профила.
2.2. Забранява се фалшифицирането на чужда информация или файл от друг източник и слагането в нашият сайт на ваше име.
2.3. Забранява се ползването на нашето уникално лого, име и сайт, без нашето съгласие.
2.4. Дизайнът на сайта е уникален и е разработен за сайта DENIPHOTOGRAPHY.USITE.PRO и DENIPHOTOGRAPHY.EU и е частна собственост. Всяко копиране на елементите на сайта, като самият шаблон е строго забранено. Разкритите нарушения ще бъдат строго наказани.

3. Условия за потребителска регистрация


3.1. Забраняват всякакви опити на фалшифициране на профили (например профил с името на наш колега и да се представяте като този човек).
3.2. Забраняват се всякакви подписи, имена, аватари и т.н. чийто съдържание е със сексуален характер(порнографски снимки, видеа, сайтове и т.н.).
3.4. Забраняват се всякакви подписи, имена, аватари и т.н. които имат имена на сайтове и адреси към тях, освен ако не са упълномощени за това от Собствениците на сайта ни.
3.5. Забраняват се всякакви подписи, имена, аватари и т.н. които съдържат обидни думи или някакъв опит за накърняването на достойнството на наш потребител или колега от екипа.
3.6. Забраняват се използването на мулти регистрации (повече от 1 регистрация не е желателно да имате)
3.7. Забраняват се опитите на спам, скам и друго злонамерено поведение.
3.8. Забраняват се всякакви обидни думи или/и псувни, като име на профил, подпис, аватар или каквото и да било в профила Ви. 

**Аватари се използват с резолюция 150х150

4. Условия за партньорство и рекламация


Когато желаете да бъдете наш добър приятел и партньор или да рекламирате вашият сайт в нашият сайт, трябва да сте наясно с нашите условия:
4.1. Може само и единствено да се свържете с нас по въпрос "приятели и партньори" и "рекламация", само и единствено, ако сте длъжност собственик или заместник собственик на вашият сайт, страница, блог, фирма или подобни проекти.
4.2.
Може само и единствено да се свържете с нас по въпрос "приятели и партньори" и "рекламация", само и единствено, ако вашият сайт, страница, блог, фирма или подобни проекти, НЕ накърнява нечие достойнство, насилие, 18+ сайтове и други.
4.3. При "приятели и партньори" трябва да рекламират нашият сайт и нашите услуги в техните проекти, също и това, което са избрали от формуляра - трябва да се предаде в ново състояние(работещо), цялата сума(или по части) или според това което сме се договорили.


Този документ подлежи на промяна и се актуализира редовно съобразно еволюцията на общността и услугите на Deni's Photography. Не се опитвайте да се  оправдавате, че не сте видели промените или че не сте прочели условията. Условията трябва да се спазват, ако искате да използвате сайта без никакви наказания!


Последно редактирано на: 04.02.2020г.