• Тел. номер: +359988889643
  • Свържете се с нас
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 18:00 (Неделя и празници: Почивен ден)
Важно: За по-добра видимост и улесненост - използвайте компютър, лаптоп или таблет. Също така можете да завъртите хоризонтално вашето устройство !
Начало Упражни правата си
Уважаеми посетители на нашият сайт, Вие имате ограничени възможности в нашият сайт, за да получите пълен достъп напр. до нашето портфолио, трябва да имате собствена регистрация и да сте влезли във вашият профил, ще получите също така други достъпи до различно екстри и функции, които може да са Ви в необходимост. За да се регистрирате натиснете тук, за да влезнете в собственият си профил тук. Извиняваме се за причиненото безпокойство.

Упражни правата си

Преди да упражнявате своите права върху сайта, трябва да знаете и нашите "Условия за ползване".
Преди да предприемете някакво действие, може да се допитате до Екипа на сайта, чрез чата на messenger, който е в долен десен ъгъл или да използвате формуляра "Контакти". Също и при въпроси !

Право на коригиране


Можете да използвате линковете по-долу, за да обновите информацията свързана с Вашият профил:

Право на преносимост на данните


Можете да използвате линковете по-долу, за да поискате отчет, който да изпратим тази информация свързана с Вашият профил:
Направени заявки, лична информация и всички изминали поръчки

Достъп до личната информация


Можете да използвате линковете по-долу, за да поискате отчет, който съдържа всички лични данни, които съхраняваме за Вас (само ако сте направили предишни поръчка):

Право на деактивиране


Право на деактивиране (Право „бъдеш забравен/а")
Използвайте тази опция, ако искате да премахнем вашите лични и други данни от нашият сайт. Имайте предвид, че този процес ще деактивира профила Ви, така че вече няма да можете да го използвате и няма да имате достъп до нито една страница или каквото и да е било в сайта

При поискате на какъвто и да е отчет от нас, ние си запазваме правото да си пазим изпратените искания(заявки) от ваша страна, също и това което сме Ви изпратили, като отговор !