Упражни правата си
Преди да упражнявате своите права върху сайта, трябва да знаете и нашите "Условия за ползване".
Преди да предприемете някакво действие, може да се допитате до Екипа на сайта, чрез чата на messenger, който е в долен десен ъгъл или да използвате формуляра "Контакти". Също и при въпроси !

Право на коригиране


Можете да използвате линковете по-долу, за да обновите информацията свързана с Вашият профил:

Право на преносимост на данните


Можете да използвате линковете по-долу, за да поискате отчет, който да изпратим тази информация свързана с Вашият профил:
Направени заявки, лична информация и всички изминали поръчки

Достъп до личната информация


Можете да използвате линковете по-долу, за да поискате отчет, който съдържа всички лични данни, които съхраняваме за Вас (само ако сте направили предишни поръчка):

Право на деактивиране


Право на деактивиране (Право „бъдеш забравен/а")
Използвайте тази опция, ако искате да премахнем вашите лични и други данни от нашият сайт. Имайте предвид, че този процес ще деактивира профила Ви, така че вече няма да можете да го използвате и няма да имате достъп до нито една страница или каквото и да е било в сайта

При поискате на какъвто и да е отчет от нас, ние си запазваме правото да си пазим изпратените искания(заявки) от ваша страна, също и това което сме Ви изпратили, като отговор !

Съобщение от Администрацията
За да използвате сайтът ни до максимално ниво и да имате повече достъп, трябва да имате регистрация. Също така имате големи предимства, след като разполагате с профил и сте влезнали с този профил.
Регистрация | Влезте в профила си

Deni's Photography - Всички права запазени. Копирането на материали е строго забранено. Хостнат от uCoz. Дизайн от: VProjects, Кодирано от: VProjects.
ОТКАЗВАНЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО