• Тел. номер: +359988889643
  • Свържете се с нас
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 18:00 (Неделя и празници: Почивен ден)
Важно: За по-добра видимост и улесненост - използвайте компютър, лаптоп или таблет. Също така можете да завъртите хоризонтално вашето устройство !
Начало За сайта
Уважаеми приятели и клиенти, във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложено от разпространението на COVID-19, Deni's Photography спира всички услуги до прекратяването на карантината. Научете повече тук.

За сайта

Проекта съществува от:

Начало на проекта: 02 Февруари 2019г.
Настоящи собственици: Деница Христова и Венцислав Кирилов
Разработен дизайн от: VProjects

За контакти:
E-mail: deniphotography.team@gmail.com
Страница във Facebook: https://www.facebook.com/deniiphotography/
Други социални мрежи: (за сега няма други)
Тел. номер: +35998888964

Няколко изречения за проекта:
Здравейте, приятели, бъдещи и настоящи клиенти, които посещавате тази страница и като цяло всичко което сме създали и направили за Вас. Може би се чудите за какво е страницата ни във Facebook, за какво е този сайт и форум. С няколко изречения искаме да обясним за какво е всичко това. 


Ние сме Екип, който предлага различни фотографски услуги с допустими и позволяващи цени с които може да се възползвате от тях. Също така се стремим да правим нещата по-чисти, без натрупани и без излишни ефекти в разработките си. И все пак ние обичаме своята работа и обичаме да правим нещата с качествена разработка за Вас клиентите. При евентуална поръчка Вие винаги(в рамките на нашето работно време) може да поискате резултати до къде сме стигнали с това, което сте поръчали и да изразите мнението си, ако НЕ сте доволни от тези резултати докъде сме стигнали, веднага ще коригираме този проблем. Всеки един от Вас, може да си направи регистрация за да получи по-голям достъп до някой функции и страници. Нашите услуги са в рамките на гр. Монтана.

Също така държим да кажем, че вършим своята работа в домашни условия, като например: обработването на снимките. Страницата във Facebook, сайтът ни и всичко друго което сме създали и направили - са резултат на наш труд, време и пари. При евентуални "закачки" към нас - ние си запазваме всичко, което сме създали и направили до сега. Всичко наше което сме създали и направили е в резултат на нашият труд, време и пари, затова копирането на материали е строго забранено. При нарушение, Вие нарушавате едно или повече от нашите условия за ползване. 
Затова Ви съветваме да прочетете и спазвате нашите "Условия за ползване".

Екипът прави всичко възможно да Вие е удобно на Вас и на Нас също.

Екипа на Deni's Photography, се надява да сте доволни от резултатите, които ще получите.


Copyright © Deni's Photography & VProjects

Вашият сайт за фотографски услуги.
Всички права запазени.